Fredric-Ollerstam-ROUND”Fredric har varit aktiv som producent och projektledare inom Film, IT/Media i snart tjugo år. Han har kunskap inom media och företagande är omfattande som i kombination med en kreativ hjärna samt intensiv drivkraft gör honom till en bra lagspelare. Fredric har många års erfarenhet av multimedia och är lite av en pionjär inom området, vilket har gett honom en djup kunskap om hur arbete bedrivs både online och offline. En egenskap som uppskattas mycket av våra kunder.”
– citat från kollega vid pitchning


 

1994  grundade Fredric Ollerstam bolaget Orfh AB 1994. Ett bolag som bedrev utbildningar och webbutveckling. Verksamheten flyttades år 2000 till bolaget Same But Different AB, ett bolag som Fredric grundande tillsammans med Mats Hoff. Bolagets verksamhetsområde utökades med bland annat ett kontorshotell i Malmö. Bolaget bedrev även verksamhet i Göteborg och Stockholm. Mellan åren 2004-2005 delades verksamheten upp i flera olika juridiska bolag för bättre fokus. Kontorshotellsverksamheten drivs numera vidare av Regus.

2008 bildades Svenska Webbredaktörerna AB och driver sedan dess vidare all produktion och utbildning inom webb. Samtidigt bildades även produktionsbolaget Preamp AB, ett bolag som producerar dokumentärfilm och långfilm.

Mer fakta om Fredric och hans karriär finner du på LinkedIn.

Telefon: 040 – 631 34 01

E-post: fredric@webbredaktorerna.se

Regissör/Producent Företagsfilm:  Svenska Webbredaktörerna

Regissör/Producent Dokumentär: Sarah Dawn Finer Söker Sally Bowles – Producerad av Preamp för SVT 

Regissör Dokumentär: Maria and Her ShadowProducerad av WG-Film i samarbete med Preamp 

Producent Långfilm: LFO – Producerad av PingPongFilm i samarbete med Preamp